Sivut

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Elokuuta

En ole kirjoittanut tänne pitkään aikaan, ja on ehkä huolestuttavaa, että kirjoitan tähän päivätyöhön liittyvään blogiin elokuun alussa, lomalla. Noh, vähitellen alan vetreyttää ajatuksiani jo kohti 20.8., jolloin palaan töihin. Uudet opiskelijat saapuvat 3.9., ja nyt on vielä mahdollista jännittää, että paljonko opiskelijoita syksyllä aloittaa.

Syksy onkin jänskää aikaa, sillä Jyväskylän avoin yliopisto on luonut meille uudet opintosuunnitelmat. Niihin voi tutustua vaikka täällä. Osa opiskelijoista, eli viime vuonna aineopinnot aloittaneet, voivat kuitenkin suorittaa opintonsa loppuun vanhojen vaatimusten mukaan.

Viime vuonna kirjoittamisen perusopintoja opiskelleiden opinto-oikeus Jyväskylän yo:n kirjoittamisen opintoihin päättyi kuitenkin eilen. Eli tästä eteenpäin, jos joku haluaa kesken jääneen perusopintojen kurssin vielä suorittaa, siitä täytyy sopia erikseen Jyväskylän ja meidän opinahjon kesken.

Niin, ja nyt olisi runoilijoilla vielä mahdollisuus osallistua Suureen runokilpailuun. Sen järjestää Gummerus ja Nuoren Voiman Liitto. Palkintona mm. rahaa, mutta myös jotain parempaa. Gummerus julkaisee nimittäin parhaimmiston säkeistä antologian keväällä 2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti