Sivut

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Vielä vähän suunnittelua

Viimeisen kerran työskentelyn ohjeet:

1) Luonnostele ja ideoi, suunnittele ja tee miellekartta siitä, millaisia omat blogitekstisi voisivat olla. Mistä aiheista voisit kirjoittaa? Minkä muotoisia tekstisi voisivat olla? Käytä treenikirjoittamisen ajatuksia hyväksesi eli kirjaa ylös hulluimmatkin ideat. Pituus n. 1 liuska.

2) Pohdi tulevaa verkkokirjoittamistasi. Mitä tällä hetkellä ajattelet blogin pitämisestä ja verkkoon kirjoittamisesta? Miltä ajatus omien tekstien julkaisemisesta tuntuu? Millaisia toiveita ja tavoitteita sinulla on blogin pitämisen suhteen? Mitä toivot oppivasi verkkokirjoittamisesta? Kerro myös, mitkä asiat mietityttävät tai tuntuvat vaikeilta. Pituus n. 1 liuska.

Palauta tekstit opettajalle samalla kuin palautat Verkkokirjoittamisen esseen eli perjantaihin 25.11. mennessä. Muista tallentaa teksti myös omiin tiedostoihisi ja muistitikulle. Ajatuksistasi on hyötyä, kun teet oppimispäiväkirjaa tammikuun lopussa. Voit silloin palata alkuun ja tarkistaa, ovatko käsityksesi verkkokirjoittamisesta muuttuneet blogin pitämisen myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti