Sivut

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kesäääääää!

Se olisi sitten kesä! Tai on ollut kesä jo useamman viikon, mutta lomaa on ollut vasta viikon verran. Josta kokonainen viikko on mennyt kovassa flunssassa, mikä tietenkin kuuluu asiaan. Miten muutenkaan tunnollinen opettaja lomaansa aloittaisi.

Opiskelijat lähtivät tosiaan kesälaitumille jo toukokuun 23. päivä. Juhlimme silloin ELÄ! -antologiaa, nautimme kevätpäivällisen ja jaoimme todistukset. Tanssittuakin tuli iltabileissä. Sen jälkeen on suunniteltu tulevan vuoden opetuksia ja solmittu kuluneelta vuodelta roikkumaan jääneitä langanpätkiä.

Kirjoittamisen opinnot tuntuvat jälleen kiinnostavan monia, ja hakemuksia on tullut mukavasti. Haku opintoihin käy tämän nettilomakkeen kautta. Ja kirjoittamisen opintoihinhan voi tutustua samalla sivustolla. Minulle voi myös laittaa postia ja kysellä.

Tuosta blogilistauksesta muuten löytyy muutamia kirjoittamisen oppiaineen opiskelijoiden blogeja, kuten "Nämä sanat, tämä hiljaisuus", "Ikkuna toisessa kerroksessa" ja "Kaiunavartaja". Viime vuoden perusopiskelijoiden yhteinen blogi on nimeltään "Runnotus".

Lopuksi vinkkaan vielä huomisen tiistai-illan keikkaa: Aurinkokettu on viime vuoden kirjoittamisen opiskelijan Elinan bändi. Keikalla Mascotissa, Kalliossa! Suosittelen - eli sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti